Можем ли да използвате Bitcoin за залози на спорт онлайн?

Онлайн средата започна да се отразява доста активно на потребителската група, променяйки изцяло поведението на аудиторията. В това няма нищо изненадващо, все пак носим със себе си постоянно мобилните си устройства, можем напълно безопасно да оперираме със сметката си и дори да се забавляваме. Благодарение на бързо променящите се закони и наличието на GDPR, сигурността на потребителите се повиши значително.

Последните няколко години интересът около криптовалутите продължава да се засилва и от една страна ще забележим, че все повече потребители се ориентират към нея. В развлекателния сектор, където ще открием и родния бранд "Winbet", все повече се обмисля интегрирането на платформа, която да обслужва желаещите клиенти още по-бързо. Впрочем точно това е и основният мотив - скоростта на транзакции и допълнителното ниво на сигурност.

Звучи прекрасно като основна идея, но крипто валутите идват с някои трудности. Ще забележим, че до голяма степен повечето оператори поддържат редица начини за обслужване, не са против още една система, но понякога законодателството налага определени промени и има изисквания относно приеманите валути. Ще забележим, че в страни като САЩ, залозите с биткойни не се разглеждат с добро око. Някои брандове например предлагат след създаването на профила да се отвори сметка и приемат редица изброени валути, като в това число добавят и така наречените дигитални валути.

Запознатите знаят, че винаги могат да открият допълнителна информация в Econ и да разберат основните тънкости на този вид операции, но в общи линии е редно да поясним, че портфолиото наистина е впечатляващо и спортният почитател може да избере коя точно валута би решил да използва. След като подчертахме скоростта на транзакции - към този момент тя е без аналог спрямо всяка друга - какви са останалите позитиви? На първо място ще забележим, че средствата преминават без абсолютно никакви такси, защото банковият посредник е елиминиран, говорим и за сигурност, защото тук всичко е напълно праволинейно и изпратените средства преминават без проблем от един клиент към оператора и обратно.

Някои минуси, които ще срещнем, са изискването на време за обработка, но дори и това днес не е проблем, защото тази индустрия работи с професионалисти и след като системата присъства в портфолиото, почитателите могат да бъдат сигурни, че имат ресурса, за да започнат да правят своите прогнози. Проблем е, че до някаква степен ще трябва да се потърси оператор, който работи по този начин. Има и още едно много важно изискване, когато решите да използвате този вид средства, задължително проверявайте дали избраният оператор разполага с лиценз. Причините са много, но нека заявим, че ако заредите профила си в съмнителна платформа, може никога повече да не ги видите, а това не е точно най-желаната стъпка.

Защо обаче точно биткойни? След като са прозрачни и системата не е регулирана, някои спортни фенове не могат да правят залози на територията на страната, в която се намират. Този метод може да спести допълнителните главоболия. Най-важното е всеки да направи своето проучване, преди да започне да партнира с определен бранд. Анализаторите с удоволствие ще посочат положителните и отрицателните страни, следователно те са първата точка към която да се насочим.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове