Най-страшните жени според зодията

Зодията има много по-голямо влияние върху нас, отколкото ние подозираме. От една страна, тя символизира някои черти на характера ни, от друга страна, тя може да ни насочи в търсенето на партньор. Има зодиакални знаци, които са особено мили и кротки, но има и такива, които са надменни и постоянно командват. Кои са дамите, според зодията, които плашат най-много мъжете и защо.

Без значение дали са на работа, дали спорят с партньора си, или се забавляват в леглото – този определен тип жени обича да се налага и не търпи конфронтация. Дамите, представителки на тези зодиакални знаци, се характеризират със самоувереност, независимост и власт.

 

Овен 

Със сигурност може да се твърди, че Овенът е екстровертен, болезнено откровен, решителен и притежава много страст. Ръководен от планетата Марс и от елемента огън, той се „пали“ лесно, но и бързо му минава. На жените от тази зодия им е повече от ясно какво искат и как да го постигнат, и го правят. Обикновено те са Човекът с панталоните вкъщи. Както се досещате, комбинацията от всичко това плаши повечето мъже. 

 

Близнаци 

Близнаците са под властта на планетата Меркурий и са част от елемента въздух. За тях е прието, че се адаптират лесно и са с лек характер. Във никакъв случай обаче не може да се твърди, че им липсва самолюбие и самодоволство. Те са особено активни и привърженици на развлеченията и промените . Поради тази причина на „мачото“ и на „чехльото“ им е „спукана“ работата с тях.

 

Скорпион

Под контрола на Плутон и Марс е Скорпионът, а неговият елемент е вода. Жените Скорпиони са решителни, непоколебими, страстни и категорични. Решат ли нещо, никой не може да ги спре и те не се отказват, докато не го постигнат. Обикновено те водят парада и лошо му се пише на този, които си позволи да им нарежда. Господата, които се плашат от тези качества, трябва да имат едно на ум при избора на половинка.

Коментари

Задължително поле