NET1 става партньор на тазгодишното издание на ОРИК Фестивал

НЕТ1 ще отбележи по иновативен начин 10-годишнината от създаването на компанията. Алтернативният телеком за софиянци ще подкрепи и ще празнува заедно с независимите изпълнителни и млади таланти, които ще се включат във второто издание на фестивала #ОРИК. Тридневното културно събитие, в което благодарение на подкрепата на NET1, пред публика ще представят своята музика и изпълнения – Jeremy, MIRY, Funky Miracle и Славин Славчев и др. ще се проведе в Княжеската градина на 29-30 септември и 1-ви октомври.

Стратегията на NET1 е да дава алтернативен избор на гражданите на столицата, да ги подкрепя в стремежа за по-добро качество на живот, позитивна конкуренция и перспектива. Фестивалът #ОРИК, под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова, е този елемент от културния календар на столицата, който в пълна степен отговаря на тази философия и дава възможност на компанията да се асоциира и да отбележи годишнината си заедно с участниците и публиката на събитието.

Очаквайте повече подробности за фестивала и как точно NET 1 ще участва в него през следващите седмици.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.