Нидерландец започна с "Локо" (София)

Нидерландецът Юри де Винтер направи първа тренировка с "Локомотив" (София). Офанзивният футболист ще изкара проби, преди наставникът Иван Колев и спортно-техническият щаб да преценят дали да предложат договор на 22-годишният футболист. Юношата на "Спарта" (Ротердам) може да играе както като дясно крило, така и на върха на атаката. Именно той се очаква да бъде и основен конкурент на голмайстора Светослав Диков. 

Към "железничарите" вече се присъединиха и подписалите договори Божидар Митрев, Деян Иванов, Томислав Павлов и Георги Бабалиев. На 9-и ще престигне германецът с конгоански произход Флодин Балоки, а собственикът Иван Василев призна, че селекцията не е приключила, но футболисти няма да се взимат и на всяка цена.

Ситуацията с халфа Илиян Стефанов пък остава без промяна. Един от водещите играчи на тима е в обтегнати отношение с ръководството, след като действа в ущърб на клуба и обиди шефовете. Неговият договор изтича, а Стефанов отказа да го поднови. До лятото той ще тренира с първия отбор, но няма да получава шанс за изява. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ