Новият треньор обеща строг режим в "Ботев" (Пд)

Азрудин Валентич, новият наставник на „Ботев“ (Пд), бе представен официално. Специалистът, работил за последно в Дания, обеща дисциплина в тима, който ще се подготвя в Пловдив.
„По време на подготовката играчите ще идват в 8:00 сутринта на базата, за да закусваме тук, ще са до 17:00 часа в Кометаво и ще претърпят 2 тренировки – обяви Валентич. - След това всеки ще си отива у дома, за да вечеря със семейството си. Аз не съм полицай, но ако преценя, че някой трябва да остане спи на базата, той ще остане.“

"Много хора биха се изненадали на преместването ми в "Ботев (Пд)". Бъдейки балканец, за мен решението не беше трудно. На мен ми е позната балканската енергия и любовта към футбола. Всички знаят какво се случва в "Ботев" (Пд), но и всички знаят какво е "Ботев" (Пд). Доколкото знам, клубът е най-старият в България. Ако погледнем таблицата с класирането, ще кажем, че нашата основна цел е да печелим точки. Ще бъда честен - дошъл съм, за да мога заедно с футболистите да придвижим тима към челото на класирането."

 

Коментари

Задължително поле