Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 23.09.2019

На 23 септември 2019 да почерпят

Отиде си проф. Юлиан Вучков

Милен Михов, ВМРО: Мая Манолова граждански кандидат за кмет е като сняг през юни

Евклаз – за бяла и черна магия По-скъп от диаманта

Хиляди швейцарци протестираха срещу изграждането на 5G мрежа в страната

Моторист загина на Е-79 край Дупница

Арабските партии в Израел подкрепят Бени Ганц за премиер

Министър Петкова: 9 млрд. лв. ще са приходите на България от „Балкански поток“ през следващите 20 г.

Петьо Блъсков: Народът решава дали София да я управлява човек като Манолова – ту от БСП, ту не е от БСП Не знам какво е направила като омбудсман, освен, че беше на всички протести, изтъкна главният редактор на в. "Труд" в интервю за Канал 3

Приятел на убития Андрей Монов: Полфрийман не се е променил, никога не каза, че съжалява

Емил Костадинов, БСП: Въпросът вече e: или Нинова, или партията

Проф. Михаил Константинов: Българските избори не могат да бъдат хакнати

Полицаи изведоха барикадиралия се мъж в „Овча купел“

Министър Маринов за освобождаването на Полфрийман: Важно е да се постига чувство на справедливост в обществото

Oграничения в паркирането и движението в София за церемонията по встъпването в длъжност на Румен Редев

Снимка: Пламен Стоименов

Столичната община въвежда специална организация на движението в центъра на София от днес във връзка с церемонията по встъпване в длъжност на новоизбрания президент Румен Радев на 22 януари.

От 8.00 ч. на 21 януари до приключване на мероприятието на 22 януари се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на северозападната дъга на пл. „Св. Александър Невски“ – между ул. „Оборище“ и ул. „11-ти август“, до тротоарното пространство.

От 8.00 ч. на 21 януари до приключване на мероприятието на 22 януари се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на югозападната дъга на пл. „Св. Александър Невски“ – в пространството между храм-паметник „Ал. Невски“ и Светия синод.

От 7.00 до 12.30 ч. на 22 януари се забранява престоят и паркирането на пътни превозни, с изключение на автомобилите, ангажирани с мероприятието, на паркингите на площад „Св. Ал. Невски“. Закрива се базарът за художествени произведения в района.

От 8.00 до 12.30 ч. на 22 януари се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки: по ул. „Оборище“ – между ул. „Г.С. Раковски“ и бул. „Васил Левски“; по ул. „15-ти ноември“ – между бул. „Цар Освободител“ и пл. „Св. Александър Невски“; по ул. „11-ти август“ – между ул. „Врабча“ и ул. „Оборище“; по ул. „Московска“ – между ул. „Г.С.Раковски“ и бул. „Васил Левски“; по ул. „Дунав“ –  между ул. „Оборище“ и ул. „Врабча“; по ул. „Париж“ –  между ул. „Московска“ и ул. „Врабча“.

От 11.30 до 13.00 ч. на 22 януари се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Леге“ между ул. „Съборна“ и бул. „Цар Освободител“.

От 8.00 ч. до 19.00 ч. на 21 януари се осигурява паркирането на туристическите автобуси на паркинга на „Св. Александър Невски“, както и на северната дъга между ул. „Дунав“ и ул. „11-ти август“.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Поредният мъж под чехъл за Илияна,хм.
    Както са се изтипосали в черно, нищо розово не ни чака, хм.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.