Остават броени дни за регистрация в „Дай пет за късмет“

В кампанията за лоялност раздават 5 печалби по 2000 лева

В навечерието на деня на българската просвета и култура и славянската писменост Български спортен тотализатор е в пълна готовност да изненада приятно своите почитатели.

За любителите на комфортните пътешествия е подготвена допълнителна печалба нов автомобил. Той ще бъде спечелен чрез жребий измежду всички залози за играта „6 от 49“, направени за 40-я тираж.

Ярък акцент за всички участници в играта е традиционно големият джакпот, чиято прогнозна сума е 4 100 000 лева. Още една възможност за бонуси от тази игра е нейният Втори тото шанс, в който печалбите тази неделя са до 130 000 лева. Всичко това показва, че всеки залог за играта „6 от 49“ носи на своя притежател три възможности за печалби.

Има с какво да се похвали и играта „5 от 35“. В 40-я тираж всеки залог носи цели четири шанса за печалби. Те са разпределени в традиционните две тегления на печеливши комбинации и в нейният Втори тото шанс, където печалбите достигат до 200 000 лева. На 23 май всички залози ще участват в жребий за 10 бонус печалби, всяка на стойност от 500 лева.

530 000 лева е прогнозният джакпот, който могат да грабват участниците в играта „6 от 42“. Тази приятна печалба ще падне в ръцете на тези, които познат комбинация в неделния тираж.

Печалбите до 3 000 000 лева в „5 от 50 – Зодиак“ са повод да укрепне вярата, че късметът дава равни шансове на всички и е способен на колосални материални жестове.

Не забравяйте, че до 30 май можете да се включите и в кампанията за членовете на ТОТО Клуб - “Дай пет за късмет”. Събраните в периода на промоционалната кампания точки ще дават  шанс за участие и спечелване на 5 печалби по 2000 лв. Допълнителни подробности можете да откриете на action.toto.bg.

Залози за 40-ия тираж се приемат до 18:15 часа на 23 май в пунктовете на тотализатора, в търговската мрежа обозначена със стикер „Спорт тото“ или онлайн на toto.bg.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото