Овечкин в залата на славата в EA Sports

Александър Овечкин може да се похвали с редица рекорди в хокея. По-рано тази година руснакът спечели за девети път трофея "Морис Ришар" за най-много голове в редовния сезон на НХЛ, непосилно постижение за който и да е бил друг играч в историята. През 2018 година  световният шампион стана играчът, който най-бързо достигна до границата от 5000 удара в историята на НХЛ. Същата година спечели и Купа „Стенли“. Той е вторият хокеист, на когото бе направена восъчна фигура в музея на мадам Тюсо. През изминалия вече сезон вкара 48 гола и вече има общо 706 попадения в кариерата, което го поставя на осмо място във вечната ранглиста на американската хокейна лига.  Сега Овечкин може да се похвали с още едно престижно постижение. Звездата и капитан на „Вашингтон“ е едва вторият, който ще бъде отново на обложката на симулатора NHL21. Досега единствен Джонатан Тьоус можеше да се похвали, че е бил повече от веднъж лице на симулатора. Новата версия на играта, дело на гиганта EA Sports, ще излезе на пазара на 16 октомври и ще бъде налична за PlayStation4 и Xbox One, а в по-късен етап и за новите конзоли на Sony и Microsoft. Предишният път, когато Овечкин бе на обложката на физическото копие на играта, бе през 2007 година.
„Огромна чест е да бъда за втори път лице на играта – обясни капитанът на „Вашингтон“. - Радвам се, че ще изглеждам също толкова добре, колкото и преди 13 години.“
Разработчиците на играта разкриват, че в новата версия ще има различен режим, наречен „Rush”, както и редица подобрения по гемплея.

 

Коментари

Задължително поле