Памела Андерсън се събра с бившия си

Памела Андерсън и Адил Рами отново са заедно, само половин година след като се разделиха, предават от Daily Mail.

Причината заради раздялата им е нежеланието на Памела да сключи брак с 33-годишния Адил, който е и баща на две момчета близначета от предната му връзка с Сидоние Биемонт. Освен това, русокосата красавица е преценила, че Адил не е добър баща, защото прекарвал цялото си време с нея и така не обръщал достатъчно внимание на децата си.

Резултат с изображение за pamela anderson and adil rami

Още докато бяха заедно, Памела се преместила във Франция, за да заживее заедно с приятеля си и в началото дори не вярвала, че връзката им ще просъществува дълго. Въпреки това, няколко месеца по-късно се повяват слуховете, че Адил е предложил брак на Памела, които обаче се оказаха неверни. Темата за сватба обаче, повдигната именно от него, е прекратила отношенията им. Памела има зад гърба си 4 брака, два от които с един и същи човек - Рик Саломон.

Според близки на двойката, те са подновили връзката си преди няколко седмици, но новото начало идва с нови правила. Адил е ограничил контактите на Памела с близки и роднини, тъй като смята, че нощният живот вече не е за нея.

Коментари

Задължително поле