Проверка за тунела „Железница“ е фарс като ареста на Борисов

100 камери следят трафика през модерното съоръжение.

Проверката е инициирана от българската европрокурорка Теодора Георгиева, която в нощта на ареста на Борисов, беше заедно с Рашков, Киро, Асен, Лена, Първан Симеонов в кабинета на Киро, и си позволи да замеси името на Кьовеши в ареста …

Спомняте си как МВР пусна съобщение, че Кьовеши е наредила ареста на Борисов, но скоро след това беше изтрито.

Същата Теодора, която заповяда да се нахлуе уж под формата на проверка на евросредства в Мариците, абсолютно незаконно, опита се да изземе секретни документи, които са договори на предприятието за неговите пазари, и нямащи нищо общо с евросредствата. Тогава беше спряна, а проверката не доказа злоупотреби.

Та коя е Теодора Георгиева? Тя е съпруга на Васил Георгиев, дясната ръка на Бобокови в продължение на 20 год., който Кирил Петков направи заместник министър на външните работи в своето правителство.

Теодора Георгиева стана европрокурор по много интересен начин – тя се беше класирала чак трета, но изведнъж първите двама одобрени се отказаха и така тя замина.

Досещате се защо другите са се отказали – или са взели много пари или са ги заплашили, за да може точно Георгиева да замине. И при всички избори, тази европрокурорка започва с гръм и трясък ей такива проверки, след което се оказва, че нищо няма …

Целта може да е и друга, освен предизборна. Този измислен скандал може да е поръчан, за да заглуши тоталния резил на некадърните промени в Конституцията, докарали държавата до безпрецедентен хаос.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини