Раците рискуват с примамливо предложение, Козирозите да не се захващат с нови задачи - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Разчитайте на себе си и на здравия разум, за да избегнете трудностите в почивния ден. Не избързвайте. Поставете ново начало следобед. Бъдете особено предпазливи на работното място. Сключете уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Оценете доколко надеждни са вашите нови партньори, ако искате да жънете успехи.  Не е изключена разправия с любимите ви хора. Причината е поредното отсъствие от дома, след като сте уговорили романтична среща или вечеря. Дори и ако закъснеете, изпълнете даденото обещание, а след това си подарете взаимни мигове на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Днес денят е почивен, а вие е най-добре да се изолирате и да се отдайте на задълженията си, ако сте на вашето работно място. Във ваша полза е да защитите себе си и позицията си с всички коректни средства. Изцяло сте във властта на емоцията. Готови сте да изкарвате яда си на всеки, който се изпречи на пътя ви, но по този начин ще си спечелите неприятели. Мечтаете за идеални отношения с партньор, който е ваша стара интимна връзка, но си спомнете дали си струва да я възобновявате, защото новата раздяла ще е по-болезнена от първата. Сексуалните ви отношения може да са били прекрасни, но сега нещата са се променили.

БЛИЗНАЦИ 

Предстои ви напрегнат почивен ден, най-вече заради отношенията с близките ви, но за съжаление и на работното място. Промяна в настроението и в поведението ви е повод ваши конкуренти да ви вредят. Не взимайте важни решения. Собствените ви действия днес може да се обърнат срещу вас. Не пропускайте вечерта да поговорите с любимите си хора, да разберете какви са желанията им и да пътувате заедно, ако нямате причина за отказ. Запознанствата в личен план и прибързаните сексуални контакти не са желателни, защото ще ви разочароват.  

РАК

Наивни сте в този почивен ден, качество, което често ви пречи  и затова сте склонни да се впускате във всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо, но във ваша вреда и с тенденция да ви използват. За ваша изненада рискувате да се провалите и да претърпите загуби. Застрашени сте от опасността да пропилеете целият ден в умуване как да постъпите. Вечерта си останете у дома. Поканете си гости или вие отидете при компания, която ви е приятна. Сексуалният ви живот изобщо не отговаря на представите ви за интимна близост. Обмисляте дори раздялата си.

ЛЪВ

Стабилизирайте постигнатото на вашето работно място, а също и отношенията с вашите колеги, ако работите в почивния си ден. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи, които са ви възложили за изпълнение. Не спорете с колегите си. Пътуванията са успешни. Имате прекрасната възможност да започнете новите си проекти. Денят е идеален за приключения. Срещата с интимната половинка и усамотяването с брачните ви партньори ще ви дарят приятни мигове. Взаимното желание за сексуални удоволствия е още по-пълноценно, ако имате до себе си роден в Телец.

ДЕВА

Възможни си проблеми в дома ви, които ще разрешите бързо в почивния ден.  Разчитайте на себе си, а не на късмета си, за да се справите с предизвикателствата на работното си място. Налага се да се потрудите, за да съхраните авторитета си. Заредете се с нови сили и поднесете на колегите си перспективни идеи. Ваша стара интимна връзка се опитва да съсипе бракът ви. Дразни се от прекалената ви привързаност към брачния ви партньор. Опитите за сближаване и сексуалното му желание могат да се окажат причина за развода ви.

ВЕЗНИ
                                                                                                                                                            
На работното място се заемете с рутинните си задължения и не разчитайте на промени в почивния ден. Възможни са приходи. В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради вашите опити да властвате над близките си и да ги обсебвате. Ще ви ядосат, заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие. Вечерта не са изключени проблеми с брачния или интимен партньор. Поведението ви в последните дни създава впечатление, че сте изневерили. Ако имате намерение да се разделяте с интимните си партньори, се откажете от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН 

Предстои ви труден почивен ден, но въпреки това успехът е около вас, стига да го забележите. Резки промени в настроението и самочувствието ви налагат промяна във вашите планове за деня, за да се справите със задълженията си. Сами ще си създадете пречки, ако решите да рискувате. Разчитайте на интуицията си. След обяд се пазете от интриги и клюки, които искат да докажат, че мамите интимната си половинка. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Осъзнайте, че е във ваша полза да работите отговорно. Днес, в почивния ден сте прекалено емоционални и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Избягвайте срещи с потенциални делови партньори. Отложете и разговорите с непознати хора, ако не сте убедени в правотата си или ако не сте в състояние да им откажете финансова помощ. Няма да липсват и разправии в семейството ви, заради нервност, която трудно прикривате, но преумората от деня си казва думата. Семейните и сериозно обвързаните могат да се разтоварят от напрежението, като се отдадат на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не се захващайте с нови задачи сутринта в този почивен ден. Постарайте се да изчакате търпеливо и ги обмислете отново в най-малките подробности следобед. Ще си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Разсеяността ви вреди. Причината за нервното напрежение е в нежеланието ви да видите собствените си грешки. Усложненията в семейните отношения са породени от нежеланието ви да проявите разбиране към близките си. Интимният ви живот и в този ден е проблемен. Сексуалните ви отношения са в противоречие с очакванията ви и за съжаление с изискванията ви към интимните ви половинки. 

ВОДОЛЕЙ 

Бъдете трезви и разсъдливи, но също и уверени и сговорчиви, ако в почивния ден се налага да спечелите на ваша страна нови делови партньори. Оценете реално възможностите си. Не се опитвайте да хитрувате и да надскачате себе си. С коректност и великодушие ще постигнете успех. Деловите срещи няма да ви донесат успех. Личните ви отношения са стабилни, но ако предишния ден сте се изкушили да флиртувате и днес продължите, проблемите ви са сигурни. Не бъдете критични към брачния си партньор, ако с това поведение целите да му попречите да се съмнява с чувствата ви.

РИБИ

Появата на сериозни препятствия ще ви обърка плановете, особено ако инатливо и без реална преценка сте се захванали с рисковани начинания в почивния ден. Трудностите ще ви предпазят от грешки. Активността на работното място ще ви донесат добри резултати и финансови постъпления. Не предизвиквайте нежелателни обрати. Несемейните жени да очакват предложение за брак, което ще ги ощастливи. В семействата без деца може да бъде заченато бебе. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с партньора си, ако не сте сигурни в чувствата си.

Коментари

Задължително поле