Ради Здравков изведе "Локо" (София) за първа тренировка, двама са на проби (СНИМКИ)

"Локомотив" (София) направи първа тренировка за 2020 година. Столичният тим започна с нов треньор в лицето на Радослав Здравков, поел "железничарите" в дните преди Нова година след смяната на Младен Додич.

В "Надежда" нови попълнения за момента няма. Двама ще карат проби, разкриха от клуба. Това са вратарят Драго Петков, играл през есента в "Струмска слава", а също и Антонио Кръстев, юноша на ЦСКА, подвизавал се до момента в Германия. От втородивизионния тим пък си тръгват Китан Василев и Димитър Георгиев.

В тренировката се включиха една част от играчите, а останалата минаваше функционални прегледи. Четвъртият във Втора лига ще се подготвя у нас до 27-и януари, когато ще замине за Турция. Тимът ще играе три контроли у нас и още толкова в Турция. Първата е със "Спортист" (Своге) на 18-и януари.

"За мен тази първа тренировка е по-емоционална, защото имам много спомени тук - обясни Ради Здравков, водил "железничарите" и през сезон 1994/95 и в началото на новия век. - Отборът е добре подготвен и балансиран. Ще търсим нови попълнения, но не на всяка цена. Нямам големи претенции за нови футболисти, такава ми е и уговорката със собственика Иван Василев. Тепърва ще се запозная с качествата на момчетата, въпреки че гледах голяма част от мачовете им през есента. "

Коментари

Задължително поле