„Разбийте трезора“ с моментната лотарийна игра на Спорт тото

Заредете късмета си със Спорт Тото

Бясната надпревара за космически печалби от тотото навлиза в абсолютния си пик с талоните на моментните лотарийни игри. Печалби достигащи милиони очакват избора, който може да внесе съществени промени в живота ви. Не пропускайте да изтриете финансовите си притеснения със скрити под скреча суми на играта „Разбий трезора“. В тази емблематична игра са заложени трудните за спестяване, но изключително приятни за харчене три топ печалби по 1 000 000 лева.

Можете да се присъедините към безгрижната компания на тото милионерите и с моментната лотарийна игра „60 години СПОРТ ТОТО“! Не се колебайте да си дадете шанс за някоя от трите печалби по 1 000 000 лева.

Участвайте в напористата акция по търсене на крупни суми и с талоните на „Златната акция“. С инвестиция от 5 лева, може да заявите правото си на собственост върху разнообразни печалби до 500 000 лева. 

Да не забравяме и класическите методи за забогатяване, намиращи се в числовите игри на Спорт Тото. За тиража в неделя прогнозният джакпот в играта „6 от 49“ ще достигне сумата от 2 350 000 лева.

Много по-лесно от това да запишете наследника си в детската градина, е да заложите в играта „Тото 2 – Зодиак“. В нея печалбите са до 3 000 000 лева, а с такава сума, може да му наемете колкото искате детегледачки, но само в случай, че следвате екзотичното желание да продължите трудовата си кариера.

Друг начин завинаги да приключите отношенията с недоволния си шеф е играта „6 от 42“, защото прогнозният джакпот в нея е 740 000 лева. Не пропускайте и да кандидатствате за сумата от 90 000 лева, натрупана във „Втори тото шанс“ на играта. Грабнете ли някоя от топ печалбите, просто наберете номера на прекия си ръководител и му споделете, че излизате в безсрочен отпуск.

Достойни за хвалене в социалните мрежи и на семейни събирания са печалбите от игрите „Тото 2 - 5 от 35“ и „Тото Джокер“. Тяхната характеристика е следната: ниски залози и високи печалби. Просто опитайте!

До 12-ти юли се включете и в кампанията за лоялни клиенти „63 години ТОТО мания“. Същият ден ще бъдат изтеглени 63-ма късметлии, които ще грабнат печалби без допълнителен залог.

Дали ще спечелите ще научите от тегленето на тиража, което ще се излъчи на живо от 18:30 по БНТ 1 тази неделя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото