Разделят феновете на „Левски“ на две на "Овча Купел"

БУЛФОТО

Феновете на „Левски“ ще бъдат разделени на две агитки за предстоящото гостуване на „Славия“ в дербито на Първа лига. „Сините“ привърженици ще бъдат настанявани в секторите „В“ и „Г“ на стадиона на „белите“ в кв. „Овча Купел“. Това разкри клуба, след като последната визита на 26-кратните шампиони доведе до куп главоболия за ръководството. Тогава в Пловдив срещу „Ботев“ две от водещите фракции се сбиха помежду си, а 42-а бяха арестувани. Всичките от „Ултрас „Левски“. Реакцията на клуба бе да промени начина на продажба на билети за гостувания. От мача със „Славия“ в ход са новите мерки, а всеки желаещ да се сдобие с билет за дербито, трябва да притежава абонаментна карта на „сините“. 
Талоните са на цена от 10 лева и вече стартираха продажбите. 550 билета о тях са за Сектор В и 150 билета за Сектор Г на стадион „Славия“. Всеки един от пропуските ще бъде персонализиран и ще се продава срещу представяне на документ за самоличност.
А добрите новини на „Герена“ са свързани с предстоящото подписване на договор с генерален спонсор. В клуба се завръща австрийската компания „Щрабаг“, която вече изпълняваше подобна функция. Очаква се договорът между двете страни да бъде на стойност 3 млн. лева, с което „сините“ поне временно да поемат въздух след тежките месеци, в които бяха без собственик и рекламодатели. 

Коментари

Задължително поле