Румен Христов, председател на СДС: Внимателно проверявайте разписките си, нека не позволяваме машините да решават вместо нас!

Обръщение на председателя на СДС, Румен Христов:

Скъпи седесари, приятели-демократи! Българи, които искате да си върнем нормалния живот!

В неделя за пореден път отиваме на избори, с надеждата, че ще стане по-добре. Горчивият ни опит в последната година и половина показа, че се случва точно обратното! Протестите доведоха промяната, а тя се оказа менте! Зимата идва, кризите ни притискат. Имаме нужда от стабилно управление, което да започне бързо и умело да се справя с тях. Кой може да осигури такова правителство? Само истинските десни партии, защото десните партии никога не са предизвиквали кризи, а са ги решавали! Кои са истинските десни партии - това са ГЕРБ и СДС!  Доказали се през годините, че се справят с трудните моменти в държавата. СДС извади България от невижданата катастрофа, след управлението на кабинета на БСП начело с Виденов, а ГЕРБ се справи с кризата от 2008-9 г., с мигрантската вълна и епидемията от коронавируса.

Затова подкрепете тези, които наистина могат, а не онези, които доказаха, че са безпомощни и превърнаха политиката в гротеска!

Гласувайте с номер 24 за ГЕРБ-СДС! И внимателно проверявайте разписките си, които излизат от машината. Нека не позволяваме да ни откраднат победата и машините да решават вместо нас!

Успех на свободните хора, които искат развитие и добри дни за България!

24 е печелившият номер!

Румен Христов, председател на СДС

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика