С Българския Спортен Тотализатор всеки уикенд може да е печеливш

Намираме се в този период от годината, в който съвсем спокойно можем да заявим, че е стартирал сезонът на празничното пазаруване. Списъците на всеки от нас са изпълнени с набелязани продукти, а между тях се промъква и някоя друга спонтанна покупка. Всички търсим промоционални цени, следим в календара за по-специални петъци, уикенди или делнични дни, в които код или поредица от действия може да ни осигури отстъпка. И всичко това е така, защото месечният бюджет е така планиран, че не сме сигурни дали ще успеем да се справим. Ето защо, сега е най-подходящото време да го “презаредим”, а най-удобно и лесно е да направим това с печалба от Спорт ТОТО. Числовите и моментните лотарийни игри на Българския Спортен Тотализатор носят обещанието за награда всеки ден, по всяко време, където и когато е удобно на желаещите са се включат в игрите. Независимо дали имате предпочитания към иконичните фишове или талоните на Държавната лотария към БСТ, TOTO пунктовете са разположени на изключително удобни локации, а за тези, които обичат мобилността - официалният уеб сайт www.toto.bg и системата за онлайн залози са винаги на разположение.  

Наистина ли има толкова много печалби или това е мит, налаган с годините? Всеки може да провери фактите, защото прозрачността е едно от най-важните качества, когато говорим за институция от ранга на Българския Спортен Тотализатор. Всяка седмица се регистрират стотици, а понякога хиляди печалби на късметлии от цяла България: пресен пример е 92-ри тираж, по времето на който беше проведен жребий с всички, направили залог за играта "Тото 2 - 6 от 49"  за съответния тираж и който отреди бонус наградата - спортен лек автомобил - да се насочи към своя нов собственик от гр. Самоков.

Джакпотът в същата игра отново оцеля, което му помага да набере сили и прогнозната му сума за 93-ти тираж да достигне 3 750 000 лева.  Трябва да се отбележи, че цели 8 играча почти бяха на крачка от късметлийската комбинация, което донесе на всеки от тях печалба от по почти 5000 лева. Подобна е и ситуацията в играта “Тото 2-6/42”, където всеки от 14-те участника, уцелили “петица”, може да се похвали с приход от над 1000 лв.  Но може би най-впечатлителни резултати се виждат в играта “Тото 2 – 5/35”, в която двама късметлии са спечелили по 14 472.70 лева всеки, а 7 играчи общо са спечелили над 10 000 лв. във “Втори тото шанс” на същата игра. Много на брой по-малки печалби са се раздали и в игрите “Тото 2 - Рожден ден” и “Тото 2 - Зодиак”, но отново най-щедър е бил “ТОТО Джокер”, при който 5-ма участници са спечелили по над 9000 лв. всеки.

Изключително голям интерес се наблюдава и към талоните от Държавната лотария към Спорт ТОТО. Феновете все още залагат на игри с по-есенна тематика, като например “Златна треска”, “Шум на пари”, както и на класическите “Бързи 1000 лева” и “Шампионска кръстословица 2”.  

Очаква се съвсем скоро тенденцията да се промени и много печалби да бъдат открити в традиционните празнични игри “Баница с късмети”, “Празнични печалби”, “Зимна приказка” и др. Моментните лотарийни игри на Държавната лотария към БСТ винаги са били един прекрасен начин да зарадваме семейството и приятелите си по изключително нестандартен начин, предизвиквайки у тях емоции на вълнение и очакване за награди. Напомняме, че дори непечелившите талони крият още възможности пред притежателите си: регистрацията им дава възможност за печалбата на някоя от многото допълнителни награди в промоционалната кампания “Печалби плюс: Весели празници”, чиито условия можете да откриете на сайта lottery.toto.bg.

Освен това, избирайки точно този подарък и влагайки сума равна или над 2 лева в някоя от числовите или моментни лотарийни игри на Спорт ТОТО, Вие правите един вид инвестиция за бъдещ успех.  Вече стартира промоционалната кампания към програмата за лоялните клиенти на Българския Спортен Тотализатор “ПРАЗНИЧНИ МЕЧТИ с ТОТО Клуб” и освен, че ще продължи до 31.12.2021г., тя дава възможност за натрупването на бонус точки и спечелването на някоя от 12-те чудесни парични награди Повече информация за тях, както и условията за участие, е публикувана на сайта action.toto.bg.

През тези празници изберете Българския Спортен Тотализатор , защото който играе - има шанс!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото