Съпругата на Джокович изненада: По-чувствителна съм към сина ми

Съпругата на Новак Джокович Йелена се появи на премиерата на филм, в който коментира възпитанието на децата си. 

- По-лесно ли е с дъщеря или със син? С децата като цяло е предизвикателство да се занимаваш...(смее се). Не ги деля по пол, но ми се струва, че с големия ми син е по-лесно, отколкото с дъщеря ми. Може би защото съм по-чувствителна към него, защото той е първо дете, първият ми опит в родителството. От друга страна, аз също се наслаждавам на приключенията на Тара - каза Йелена пред Blic, като разкри, че се страхува от много неща, свързани със семейството.

- Страхът винаги присъства, опитвам се да разбера кое е рационално и кое не. Новак и аз сме добър екип, добър тандем, хора, които трябва да научат много, за да бъдат по-добри - завърши тя.

Наскоро най-добрият сръбски тенисист отпразнува 37-ия си рожден ден, а съпругата му го поздрави в социалните мрежи за този прекрасен ден по малко необичаен начин, подбирайки специални думи.

- Честит рожден ден, глупав, шантав, неуморен татко със сърце, голямо като вселената. Не че си наш, но наистина си най-добрият. Обичаме те - бе посланието на Йелена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт