Седми нов в „Левски“

Седми нов футболист представи ръководството на „Левски“ това лято. След като с договори на „Герена“ се обвързаха Орлин Старокин, Живко Атанасов, Тома Даске, Николай Кръстев, Матео Стаматов и Борислав Цонев, сега същото стори и Алекс Петков. Бранителят парафира със „сините“ за 1 година, след като изкара успешен пробен период. Младежкият национал е играл в Шотландия за „Хартс“,  „Беруик Рейнджърс“, „Клайд“ и „Брехин Сити“. Във вторник „сините“ подновиха занимания, на които четирима се подготвяха на облеклен режим – Симеон Славчев, Найджъл Робърта, Даске и Стаматов. 
В същото време отношение по най-горещите теми на стадион „Георги Аспарухов“ взеха представители на Националния клуб на привържениците. На пресконференция те представиха позицията си относно сложните си взаимоотношения с ръководството на клуба. 
„Проведохме среща между двете страни на 31 август – разкри Димитър Костадинов. - Подчертавам, че не нападаме нито клуба, нито настоящото ръководството, въпреки че те дадоха повод на нашите зложелатели да ни атакуват. Искаме да затворим този кръг, за да престане темата веднъж за винаги. Не казвам, че ръководството напада нас. Казваме, че ръководството изрече неверни твърдения, които дадоха повод на въпросната група хора (б.а „Ултрас Левски“) да ни нападнат отново. Ние вярваме, че такава вражда е вредна и непродуктивна и не бива да бъде подклаждана. Това влияе на неорганизираните левскари.“

Коментари

Задължително поле