Сираков: Направените от министър Василев внушения са обида за левскарската общност

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков излезе с официално позиция, продуктувана от изказване на министъра на младежта и спорта Радостин Василев. Отговорът на "синята" легенда е следствие на думите на Василев, че нова козирка за стадион "Георги Аспарухов" ще струва колкото изграждането на Сектора "А". 

Съобщението:

На 11 януари 2022 г. министърът на младежта и спорта, г-н Василев, направи изявление пред медиите, в което засегна тема, свързана с „ПФК Левски“. Темата е твърде болезнена както за клуба ни, така и за многобройните ни привърженици – за козирката на стадион „Георги Аспарухов“. Не разбрахме защо тази тема беше повдигната в изявлението му и защо бяха казани неистини, а именно, че построяването на козирката на стадион „Георги Аспарухов“ ще струва колкото построяването на самия сектор.

На първата ни среща с министъра ние категорично заявихме, че подкрепяме неговите амбиции да бъде в помощ на футбола. В същото време обаче, проблемите на „ПФК Левски“ се споменават по несериозен и несъответстващ на действителността начин. Направените внушения намираме за обидни за цялата левскарска общност.

С уважение

Наско Сираков

Мажоритарен собственик на акциите на „ПФК Левски“

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ