Славко Матич: Загубихме две точки

Старши треньорът на Арда Кърджали Славко Матич заяви след равенството 0:0 срещу Левски, че воденият от него отбор е загубил две точки.

„Играхме добър мач. Загубихме две точки. Не съм доволен от някои неща. Момчетата показаха характер. През второто полувреме изиграхме особено добър мач. Не искам да коментирам съдийството. Сигурен съм, че ще израснем“, сподели Матич.

„Липсваше ни да вкараме гол. Не мога да кажа нищо за момчетата. Те дават максимума от себе си още от първия ден. Сега ще се готвим за мача срещу Лудогорец“, добави той.

„Всичко върви в правилната посока за кратко време. Вярвам, че нещата ще се получат. Това е моят начин на работа. Аз се раздавам на 100% и искам и футболистите ми да се раздават. Имаме още много да работим. Мисля, че няма по-голям плюс за мен, защото аз обичам да играя срещу големи отбори. Така се вижда какво трябва да правим още по-добре. Футболистите няма от какво да се притесняват за резултатите. Аз нося отговорността. Всеки мач е важен за нас. Тези момчета заслужават уважение и подкрепа“, каза още Матич.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ