Соу остава в ЦСКА и през новия сезон

БУЛФОТО
Соу с индивидуалния приз за двата гола срещу "Левски".

Али Соу, звездата на ЦСКА, обяви, че остава в тима и през следващия сезон. Нападателят бе силно желан през зимата от няколко клуба зад граница, но в крайна сметка на „Армията“ прецениха, че нито една оферта не отговаря на качествата на футболиста. 
„Да, аз ще остана в ЦСКА и през следващия сезон – обяви авторът на два гола в дербито с „Левски“ по време на награждаването му за играч №1 на 27-и кръг. - Имам договор с клуба до лятото на 2022 година. Концентриран съм върху представянето ми на терена. Тренирам и играя само за ЦСКА. Аз съм фокусиран върху мачовете, които ни предстоят“.
На свой ред наставникът на „червените“ Милош Крушич, получил покана от Соу да се включи в следващото парти на гамбиеца, издаде заповед на „Армията“ да не се говори за финал. Сръбският спец е концентриран изцяло върху предстоящия двубой със „Славия“ за първенство. 
„Следващият двубой за мен винаги е най-важен – коментира Крушичич на брифинг. - Сега мислим за „Славия“. Не искам да се говори за финал. Срещата с „белите“ е много важна. И за първенство, и за Купата имаме големи амбиции и ще ги гоним.“

Коментари

Задължително поле