Стана ясно какво е провокирало ревността на Меси, Антонела реагира с усмивка

Те са една от най-известните двойки в света на спорта, а на фона на неоснователни слухове, в които липсваха аргументи за евентуални проблеми, се появи първата им реакция, която показва колко се обичат. След отговора на Лионел Меси за промяната, която Виктория Бекъм направи на жена му и която вероятно е била повод за ревността му, дойде и първата реакция от страна на самата Антонела Рокуцо. Семействата на Меси и Дейвид Бекъм се разбират толкова добре, че съпругите им не се колебаят да излязат да хапнат заедно и дори да споделят дребна на външен вид подробност, която революционизира целия Instagram.

Антонела Рокуцо и Виктория Бекъм вечеряха заедно в ресторант Carbone в Маями на 24 октомври 2023 г. Това вече започваше да показва колко близки са семействата, но сега тази близост се е засилила. С публикация, която за два дни събра повече от 2,3 милиона „харесвания“, Антонела показа в Instagram промяната на визията си с линията гримове на съпругата на Бекъм. Това предизвика такова въздействие, че дори самият Лионел Меси реагира с епично послание.

Меси току-що беше признал на аржентинския комик Миге Гранадос, че обикновено не „харесва“ нищо в Instagram, за да не публикуват по-късно глупости и да не се появяват навсякъде, което даде повод журналисти да се съмняват, че между него и Антонела има разрив в любовта. "Не спирам да правя неща, за да избегна стреса, защото знам какво следва, за разлика от времето, когато съм със семейството или приятелите си, когато не си забранявам да правя нищо", каза Меси. Той обаче не устоя на публикацията на Антонела Рокуцо и реагира с коментар. 
С две емотикони, влюбено лице и червено сърце, Лионел Меси реагира на промяната на външния вид на жена си. След това дойдоха повече от 64 000 „харесвания“, 1700 отговора и съответната първа реакция от съпругата на Лео след съобщението от капитана на Интер Маями, което генерира цялото това взаимодействие. Антонела публикува снимка на тренировката на Лео с националния отбор на Аржентина, постави черно-бял филтър върху нея и добави емотикони на влюбено лице. Посланието й беше ясно: "Аз се забавлявам, докато ти работиш, глупчо"...

В интервю наскоро Меси заяви, че единственото нещо, което го интересува повече от футбола, е семейството му. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена