Стоичков ще уважи лично вековния юбилей на "Марица" Пловдив

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков ще почете вековния юбилей на един от първите си клубове в кариерата -  "Марица" Пловдив. На стадиона под комина на Захарната фабрика ще се проведе грандиозно шоу в неделя, а най-титулуваният български футболист е потвърдил участието си в мача между ветераните на тима и сборен отбор на Пловдив.

Камата ще изведе с лентата тим, в който ще бъдат още героят от САЩ'94 Георги Георгиев (Гецата), футболист №1 на България за 1999 г. Сашо Александров (Кривия), Костадин Видолов, Запрян Раков, шампионът с Локомотив Пловдив и Левски Красимир Димитров, игралият в Серия А бивш национал Красимир Чомаков, Васил Кръстев, Румен Христов (Ромарио) и още много пелета от Кършияка. Треньори на отбора ще бъдат Владимир Фатов и Стефан Тахчиев (Бума). Срещу тях ще се изправи звездна селекция с треньори Христо Бонев и Петър Зехтински. Участието си са потвърдили Георги Иванов (Гонзо), Александър Тунчев, Марин Бакалов, Лилчо Арсов, Георги Илиев и много други.

Празненствата ще започнат с мач между деца от школата на Марица в 10 часа, а 60 минути по-късно ще бъде и двубоят между звездите. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ