Стойчо Младенов: Лесно ни разгадават, нападателите ни играха слабо

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира загубата с 0:2 от Лудогорец.

„Изключително голяма тактическа грешка в 78-ата минута, при равностоен мач. Лудогорец от наша корнер ни направи контра. Непростимо е. Можеше и фал да се направи, ние ги съпровождахме. Елементарно и детско поведение на терена в този момент. Това се учи в ДЮШ. При втория гол имаше подобна ситуация. Това говори много лоши неща за начина на мислене и начина на поведение на терена.

Откакто съм треньор на ЦСКА, повтарям, че работим бавно, лесно ни разгадават. Трябва ни по-голяма динамика. Това се постига с много работа. При първия гол е елементарна ситуация. Това е липса на концентрация и отговорност. Всеки един от нашите състезатели трябва да си поеме своята отговорност на определените постове, на които ги поставяме.

И тримата ни нападатели играха слабо – и Йомов, и Кайсео, и Вилдсхут. Бяха под нивото си. За Йомов това му е за първи път да свали нивото си. Това беше основният ни проблем – атаката.

Нищо не е приключило и загубено. Маратонът продължава. Трябва да напредваме в малките детайли – да сме по-хитри, по-умни, по-дисциплинирани. Трябва да покажем характер. Ротациите трябва да ги правим“, коментира Младенов.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ