Стойка Кръстева: Искам да покажа всичко, на което съм способна

Стойка Кръстева остана доволна от представянето си срещу американката Вирджиния Фукс в 1/8-финалите на олимпийския боксов турнир в Токио. Българката победи с 5:0 гласа и се класира на ¼-финалите.

"Надявам се, днешният мач е бил по-добър от първия ми в Токио и се надявам следващият ми да е още по-добър от този, който изиграх преди малко. Защото капацитетът ми е много голям. Тренирали сме, подготвяли сме се, не знам дали има друг, който да е вложил толкова усилия като екип.

Със сигурност ми помогна това, че познавах съперничката си. Знаех отлично силните и слабите ѝ страни. Треньорът ми най-добре би дал оценка на усилията ми, тъй като аз изпълнявам неговите заръки.

Още като тръгнахме от България, казах, че искам да се забавлявам и да покажа всичко, на което съм способна и ако това е златен медал, ще бъда най-щастлива. Но не искам да се ангажирам с обещания, защото отстрани изглежда лесно, а всъщност е много трудно. Играем мач за мач и вървим стъпка по стъпка.

Имам предпочитания за следващата ми съперничка, но със сигурност няма да се сбъднат тук. Искам да гледам мачовете на евентуалната си съперничка на живо, за да иградим победоносна тактика.

Физически и психически се чувствам добре. Дори и да има някакви колебания, те се решават на момента. Искам да благодаря на личния ми треньор Борислав Георгиев и на доктрора, които са неотлъчно до мен!", заяви Кръстева пред камерата на БНТ 1.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена