Стоилов: Съществуваме, благодарение на феновете (ВИДЕО)

Станимир Стоилов, треньорът на "Левски", бе на посещение в Кюстендил, за да се срещне с привърженици на клуба и да коментират горещи теми, сред които и учредяването на фенското Сдружение. Той похвали хората, обичащи клуба и им благодари за безпрецедентната помощ, която оказаха през последните близо 2 години.

"Общо взето в нашите фенове цял живот е царял ентусиазъм - обясни Стоилов пред клубната телевизия и местни медии. - Надявам се сега да бъде по-силен, защото клубът не е в най-доброто си положение както спортно-технически, така и финансово. Задължени сме да носим радост на хората, както бе в мача с "Ботев". С общи усилия "Левски" трябва да се върне там, където е бил. Втори град посещаваме, виждаме хората, че имат ентусиазъм. Наш ангажимент е да държим тази искра запалена. Съществуваме, благодарение на привържениците."

На въпрос за мястото на отбора в топ 6, опитният наставник бе лаконичен: "Твърде рано е за сметки. По-важно е да се класираме за евротурнирите. Това ще е равносилно на шампионска титла."

Стоиолов отказа да коментира появилото се отворено писмо срещу Петър Хубчев, на когото клубът дължи сериозна сума: "Петьо ми е приятел и колега, не искам да взимам отношение, други трябва да го направят."

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ