Тейлър Суифт заби секси спортист

Тейлър Суифт, една от най-известните изпълнителки в света, колкото и да крие, е ясно, че има нова любов - Травис Келс, играч на тима от НФЛ Канзас Чийфс. Певицата отиде да го гледа на стадион Arrowhead и, видимо щастлива, тя стана свидетел на мача от ложата с майката на спортиста Дона. Но това не е всичко, защото по-късно двойката напусна заедно стадиона.

Любовната история? Започва, когато Травис отива на неин концерт и се опитва да й изпрати телефонния си номер, но без успех. И така, 33-годишният мъж се сеща да я покани директно на мач. „Видях те да даваш всичко от себе си в Arrowhead, ще трябва да дойдеш да ме видиш на стадиона и да видиш кой от двамата ще се справи по-добре. Ще видим какво ще се случи в бъдеще“, предложил й той публично.

„Тейлър е много фокусирана върху работата и излизането с приятелите си. Травис я покани и тя, разбира се, каза „да“… Той просто си помисли, че това е фантастичен начин да прекара неделята си“ , казаха хора от близкото обкръжение на певицата пред списание People, намеквайки, че няма емоционална връзка между двамата главни герои.

Слуховете за връзката обаче растат поради наличието на изображения на двамата в колата му. Те напуснаха стадиона заедно след победата на Канзас Сити над Чикаго Беърс, а моментът е заснет от фенове и на двамата. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена