Тен Хаг наказва Кристиано срещу Брайтън

Продължава да излиза информация за гнева на новия наставник на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг към Кристиано Роналдо, който си тръгна по-рано от "Олд Трафорд" миналата неделя.
„Разбира се, не одобрявам това. Недопустимо е. Ние сме отбор и той трябва да остане до края“, казал Тен Хаг. Английската преса продължава да разкрива информация за гнева му срещу нападателя. 

Смяната на португалеца на полувремето срещу Райо Валекано изненада и въпреки че мнозина твърдяха, че тази мярка е свързана само с тактически проблеми и връщане във форма, Кристиано Роналдо напусна Олд Трафорд, за което мениджърът ще го накаже, изпращайки го на резервната скамейка срещу Брайтън след няколко дни, но романът няма да свърши дотук. Медии като Sky Sports и The Sun продължават да разкриват конверсиите между всички страни и новият мениджър на Манчестър Юнайтед ще го принуди да се старае повече и да изтрие петното пред феновете. 

„Влез във форма, ако искаш да играеш“, е последното изречение на Тен Хаг към Кристиано, посочено от Sky Sports и The Sun. Холандецът не харесва отношението и исканията му да бъде титуляр в отбор, който изостави по средата на приятелска среща. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт