Топузаков за бъдещето си: Важно е да се класираме в Европа

БУЛФОТО

Елин Топузаков, старши треньорът на "Левски", отказа да коментира своето бъдеще в клуба в навечерието на двубоя с "Черно море". Целта на временния наставник е да класира "сините" за Европа, а след това да разговаря с ръководството. За мястото му обаче усилено се спряга името на Саво Милошевич. 

"Важно е да се свърши работата - обясни Топузаков на пресконференция. - Моето бъдеще не е толкова важно, а това тимът да играе в Европа. Ще говорим с ръководството, но нека си свършим работата, която в екстремна ситуация се случи след напускането на Стоилов. Тогава ръководството ще има думата."

На въпрос за предстоящия сблъсък с "Черно море", той подчерта, че мачът от февруари няма да играе роля сега: "Този мач е доста назад във времето. Не мисля, че има някаква тежест, сега предстои съвсем друг двубой. Самата форма на футболистите, а и на отбора, е съвсем различна. Важна е агресията, надиграването и футболната форма, за да вземеш победата."

"Съжаляваме за много мачове, които изпуснахме да вземем повече от точка. Това вече е история, пропуснахме точки, с които можеше да сме на друго място. Важно е да победим „Черно море“, за да сме близо до третото място. Важна е крайната цел, за която говорим всички – място в Европа."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ