Треньорът на Кобрата: Търсим нокаут срещу Чисора

„Наясно сме, че ще се бием на негова територия, така че трябва да спечелим убедително. Точно затова ще търсим нокаут, но ще го направим умно“, заяви в интервю за БГНЕС треньорът на Кубрат Пулев – Ибн Кейсън, преди мача с Дерек Чисора на 9 юли.

Американският специалист изрази задоволство от подготовката на Кобрата за предстоящия сблъсък с Дел Бой. „Изключително доволен съм, Кубрат даде всичко от себе си в подготовката, вложи се на 100 процента, а това е всичко, което мога да искам от един боксьор“, каза Кейсън.

Преди шест години Пулев победи Чисора с решение на съдиите в Хамбург, но този път двамата се срещат в Лондон, а Кобрата ще потърси нокаута. „Мисля, че този път Кубрат може да спечели с нокаут. Няма да прекаляваме с търсенето на нокаут, но искаме да го постигнем. Ако се отвори възможност, определено ще я използваме“.

„Чисора винаги е опасен, защото той е изключително умен боксьор. Много често с годините боксьорите разчитат все повече на главата си, което ги прави по-опасни, защото стават по-трудни и хитри. Той загуби последните си три мача и знае, че не може да си позволи нова загуба, така че ще даде всичко от себе си в този мач. Чисора ще е много опасен“, коментира Кейсън относно опонента на Кобрата.

Кейсън вярва, че Пулев отново ще се бие за световната титла. „Мисля, че Кубрат може да бъде световен шампион. Само Бог знае какво ни е приготвило бъдещето, но аз знам, че той дава 100 процента от себе си. Щом е направил това, аз съм изключително горд от него“.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена