UFC боецът Джеф Молина се обяви за бисексуален

След изтичането на интимно видео UFC боецът Джеф Молина се обяви за бисексуален, ставайки първият мъж на веригата, който излезе публично и обяви ориентацията си. В социалните мрежи и след като материалът беше разпространен, Молина разказа за сексуалните си предпочитания, въпреки че каза също, че е разстроен, че трябва да разгласява този аспект от живота си. Американският боец ​​от най-важната верига на смесените бойни изкуства (MMA) каза, че винаги е приемал романтичните си връзки предпазливо, въпреки че може да се сдържа малко. „Опитах се да запазя любовния си живот личен от социалните медии. Излизал съм с момичета през целия си живот и заробих чувствата, които изпитвах към тях по време на гимназията, в отбора по борба, в колежа, в MMA и дори след като сбъднах част от мечтата си и влязох в UFC".

„Идеята моите приятели, съотборници и хора, на които гледам високо, да ме гледат по различен начин, камо ли да ме третират по различен начин за нещо, което не мога да контролирам, беше нещо, което не можех да разбера", обяви той и увери, че е объркан, тъй като идеята му винаги е била да бъде признат според таланта си в октагона.

"Искам да бъда известен с уменията си и това, което съм вложил в последните 11 години от живота си, а не като би UFC боец, което съм сигурен, че ще се преведе като гей UFC боец", каза още той. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена