Уорън Фийни: Грешките ни костваха страшно много

Старши треньорът на Пирин Благоевград Уорън Фийни призна след загубата от Локомотив Пловдив, че грешките са стрували страшно много на отбора.

„Мисля, че грешките за двата гола костваха страшно много. Винаги съм казвал, че футболът е игра за тези, които правят по-малко грешки. Не можеш да научиш футболистите си да не грешат. Трудно е, опитвам се да променя настройката им“, призна Фийни.

„През първото полувреме ни липсваше качество. Правихме някакви скрити подавания, които бяха по-сложни, от това, което може да ни свърши работа. И двата отбора играха преди 4 дни и това даде отражение. Опитахме се да направим промени по фланговете, но загубихме.“

„В Пирин има много играчи, които са играли на най-високо ниво. Всеки иска да победи, аз няма да направя нищо, за да спра това желание за победа, но е трудно. Разбира се, че нападателят ще се сърди на защитника, когато не е предотвратил гол.“

„Николай може би ще играе още идната седмица, но трябва да бъдем много внимателни с него. Докато Дяков със сигурност ще липсва срещу Левски. Това са двама много важни играчи за нас, но няма как да зададем времева рамка за завръщането им“, завърши специалистът.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ