В месеца на влюбените efbet подарява по 14 тенис ракети за Нея и за Него

Международният бранд efbet съвсем наскоро отбеляза 30-годишнина. С нея е свързан и 30% повече бонус под надслов 30 години – 30% повече бонус.

По случай кръглата годишнина още в началото на годината брандът стартира мащабна рекламна кампания с едни от най-разпознаваемите лица в България.

Като генерален спонсор на родното футболно първенство ‚efbet Лига и редица други спортни федерации и имена, очаквано е операторът да избере български спортисти и звезди. Главни действащи лица в рекламното видео и цялостната комуникация са Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов. Мотото на кампанията е «До всеки истински играч, стои друг играч!“

Цялостната рекламна концепцията е дело на една от най-успешните творчески агенции „Saatchi & Saatchi”, които направиха тийзър (подгряващо видео). Последвалата  «взривна вълна» от коментари в интернет (и не само). са доказателство за големия интерес и качеството на продукцията. Предимно позитивно, шеговито, а дори и мотивиращо е въздействието, което предизвика 40-секундното видео.

Освен имиджовата кампания и все по-атрактивните бонуси и предложения, efbet предлага игри и томболи за своите фенове. Този февруари във връзка провеждането на Australian open /8-21 февруари/, както и месеца на любовта, българският букмейкър тематично подарява 28 тенис ракети  - висок клас. По 14 за Него и 14 за Нея. Достатъчно е само да се регистрирате в периода 8-ми (20.00 часа) до 21-ви февруари (00.00 часа), с промокод 0214 за дамска ракета и 1402 за мъжка ракета и автоматично участвате в томбола, която ще се проведе на 25-ти февруари. Всичко за томболата може да прочетете в профила на efbet във Facebook, където  се провежда играта. Пълните условия на играта, можете да видите ТУК. Печелившите ще бъдат обявени на 25 февруари отново във Facebook.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове