Масови арести след атаки срещу роми в Париж

Красимир Каракачанов: Не мисля, че скандалът с апартаментите ще разклати властта

Главният прокурор на Турция и заместничката му в музей „Етъра” опитаха как се тъче

Нова водна стена, пейки и осветление на площад „Гарибалди“ Предстоят довършителни дейности по озеленяването

Възпоменание пред Паметника на Одринската епопея в Деня на Тракия (СНИМКИ)

Административният капацитет в България сe е подобрил с над 4% Това сочат резултатите от национално проучване „Индекс на административния капацитет на държавната администрация” на Стопанска академия

Апелативният съд обяви за решаване дело за пране на пари срещу трима сливенци

Това ли наричате футбол?

Пламен Таушанов, БАЗП: Над 15 000 българи умират годишно заради замърсяването на въздуха

Мария Захарова: САЩ трябва да спрат да тормозят венецуелския народ със санкции

Момчета потрошиха площадка, камери ги записаха

Англия с жалба до УЕФА, заради маймунски звуци

Обезопасяват парка „Борово око” в Търговище По предписание се премахват стари дървета и се засаждат нови видове

Възможности за студентски бригади във Великобритания представиха в Стопанска академия

Роналдо: Спокойно, готов съм до седмица

VIVACOM увеличава драстично възможностите за комуникация на бизнеса Компанията излиза на пазара с нова тарифна линия за бизнеса

VIVACOM създаде нова бизнес линия за компаниите, които са в крак с времето. За тях българският оператор разработи тарифна линия Business Smart. Едно от ключовите предимства е неограничени MB на максимална скорост в България и в страните от ЕС в тарифен план Business Smart U, както и безплатни минути към най-много международни дестинации. Business Smart предоставя и много повече безплатни МВ в роуминг в ЕС. „Това е предложение, което не само отговаря на настоящите обстоятелства, в които работи българският бизнес, но и в много отношения предвижда нуждите от комуникация и обмен на данни в предстоящите условия за развитие.“, казва за тарифите Светлин Лебанов, Мениджър продукти и услуги за бизнес клиенти във VIVACOM.

Новата тарифна линия за бизнеса предлага още неограничени разговори в България и в страните от ЕС, повече безплатни минути за международни разговори към страните от Зона 1 и за първи път – включени минути за международни разговори към страните от Зона 2. Ключово предимство е разделението на включените минути по отделни дестинации. Така клиентите ще имат контрол при изразходването на минутите в тарифния си план.

Бизнес тарифите, разработени от VIVACOM, са шест, като всяка от тях отговаря на размера на бизнеса, който би имал полза от нея. Размерите са от XS до XL, а последният U размер е най-големият и, разбира се, би бил подходящ за по-големите компании. Месечните такси варират от 10 до 99 лв,  като, например,  за 30 лв. месечен абонамент една компания би получила  неограничени разговори в БГ и ЕС, 500 минути към зона 1, 100 минути към зона 2, 10 000 MB на максимална скорост в БГ и ЕС, както и допълнителни 5 300 безплатни МВ в роуминг в ЕС.

Компаниите, които добре познават своя бизнес и знаят какво искат, могат сами да допълнят разработените тарифни планове според собственото им потребление. Това VIVACOM постига с допълнителните пакети към Business Smart тарифите. Срещу месечна такса от 2, 3 или 5 лева фирмата – клиент на VIVACOM получава съответно допълнителни 1000, 3000 или 5000 MB за ползване както в България, така и в роуминг в ЕС. Подобно разумно предложение компанията има и за фирмите, в които разговорите все още са по-често използваният начин на комуникация. Срещу ниска месечна такса допълнителните месечни пакети за разговори предлагат до 1000 включени в таксата минути.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.