Впечатляващ дебют на внука на Мохамед Али в ММА: отива ли в UFC?

Нико Али Уолш, внук на легендата Мохамед Али, е известен с някои интересни ранни битки на ринга. Но неочакваното е, че друг член на семейството нахлува със страшна сила в бойните спортове. Биаджо Али Уолш - братът на Нико - избра пътя на смесените бойни изкуства...И дебютът му не може да бъде по-зрелищен.

Али Уолш дебютира в Професионалната бойна лига (PFL) със страхотен нокаут. В първия рунд той нокаутира Tом Грейсър за 45 секунди. Той все още е аматьор, но компанията му е сред най-добрите, направили скок към UFC, великият доминатор на смесените бойни изкуства. Биаджо Али Уолш е играл само три битки, има две победи с нокаут и едно поражение. „Очакванията ме карат да работя повече. Трябва да удвоя усилията си, за да ги изпълня“, каза той преди дебюта си.
Неговият път е различен, въпреки че принадлежи към фамилията "Али". Той винаги е предпочитал американския футбол, дори стана модел през 2020 г. и не е подражавал на брат си Нико. „Не се занимавах с контактни спортове, преди да опитам ММА“, призна той. „След като напуснах американския футбол, се почувствах много изгубен психически и реших, че това ще бъде моят път“; добави още той за вестник "МАРКА". „Натискът ще бъде налице, но аз го оценявам“, каза той. Малкият му брат Нико има седем победи и нито едно поражение на ринга. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена