WIZZ Air стартира за трета година състезание за студенти за иновативна идея

Българските студенти имат 15 дни да се включат в надпреварата за 1 година безплатни полети в мрежата на авиокомпанията

Wizz Air провежда за трета поредна година своето студентско състезание – WIZZ Youth Challenge. Международният конкурс призовава студенти от университети и колежи да демонстрират своята бизнес нюх, критично мислене и умения за решаване на проблеми като открият решение на бизнес казус от реалния живот, зададен им от мениджърския екип на Wizz Air.

Тазгодишното издание на състезанието предизвиква участниците да представят креативна, иновативна и уникална идея, която може да бъде интегрирана в стратегията за устойчивост на Wizz Air и която ще помогне на авиокомпанията за запази лидерската си позиция на най-зелената авиокомпания в Европа.

Всеки екип от студенти трябва да се регистрира за участие на https://www.wizzyouthchallenge.com/ до 1 септември 2019 г., където ще получи допълнителни подробности за програмата на състезанието. Тези, които се класират за финалa, ще бъдат поканени да представят идеята си на висшия мениджърски екип на Wizz Air в Будапеща между 14-15 октомври 2019 г.

Класиралите се на първо място не само ще получат 1 година безплатни полети в широкообхватната мрежа на Wizz Air от 650+ маршрута до 147 дестинации, но и ще видят идеята си реализирана. Отборите на второ и трето място ще получат безплатно двупосочно пътуване до WIZZ дестинация по техен избор.

Повече информация за WIZZ Youth Challenge можете да намерите на тук.

Стивън Джоунс, заместник изпълнителен директор и управляващ директор на Wizz Air, заяви: „WIZZ Youth Challenge предоставя уникална възможност за студентите в университетите и колежите да имат работят върху истински бизнес проблем. Участниците имат шанса не само да придобият ценен професионален опит, но и да натрупат знания за авиационната индустрия и да получат съвети и насоки от ръководството на Wizz Air. Устойчивостта е нещо, което ние в WIZZ приемаме много сериозно, и се гордеем, че сме най-зелената авиокомпания в Европа. Ние непрекъснато търсим иновативни идеи и решения, които да допълват съществуващите ни инициативи за устойчивост и какъв по-добър начин за разработване на нови концепции от този в колаборация с бъдещите бизнес лидери на Европа.“

Коментари

Задължително поле