Загорчич: Разбира се, че ме радва, когато младите вкарват голове

Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира победата с 3:1 над Хебър. “За момчетата беше много важно днес да победим, успяхме и това ни радва. Стартирахме много добре, започнахме с голяма агресия и много ситуации, където трябваше да вкараме още. След това дойде малко напрежение, колебахме се малко. Основното е, че успяхме да спечелим мача", коментира наставникът.

"Когато има един период без победи, им е трудно на футболистите. Започват да се съмняват, идва и напрежението, което влияе на играта, и днес бе важно да вземем трите точки. Аз мога да съм много доволен от първото полувреме, до 35-ата минута като игра. Успяхме да вкараме, а можеше и още. След това дойдоха колебания. На почивката си говорихме да сме максимално концентрирани. Второто полувреме успяхме да вкараме още два гола и спечелихме мача", добави той.

"Разбира се, че ме радва, когато младите вкарват голове. Искаме да развиваме младите футболисти. Имаме още грешки, но се надявам да ги изчистим. Няма да коментирам дали си говоря с ръководството, или не”, завърши Загорчич.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ