Започва сезонът на ремонтите! Как да намерите изпълнители, които отговарят на Вашите изисквания?

Сезонът на строителните и ремонтни дейности вече започна, а с първите топли дни се очакват още по-интензивни приготовления в тази посока.

Същевременно, откриването на добри изпълнители е станало доста трудно, както за инвеститорите, така и за хората, които планират строителство или някакъв вид ремонтни дейности.

От една страна, голяма част от изпълнителите на такъв тип дейности - бояджии, монтажисти на прозорци, електротехници и водопроводчици, са заети за месеци напред. Така дори и малки ремонти като реновиране на баня или кухня могат да се окажат дългосрочни проекти.

От друга страна, винаги е важно какъв опит и умения има даденият професионалист, който често е препоръчан чрез приятел от “уста на уста”. По този начин получаваме субективна информация, която не е проверена от специалисти.

Как да намерим добър професионалист?

На портала Daibau.bg e събрана и систематизирана, иначе разпиляната информация за изпълнителите в този бранш. Тук можете да намерите ясна и точна информация за над 6 200 професионалисти в сферата на ремонтите и строителството от цяла България.

Платформата си поставя за цел да сведе до минимум риска при избор на майстори, тъй като имате възможност да се запознаете с извършени от фирмата проекти, да се запознаете с годините опит, които има и да прочетете мнения от техни клиенти. Събират се оценките, които потребителите на платформата дават за изпълнителите, като важно е да се отбележи, че фирмите нямат влияние над резултатите за тяхната фирма.

За да откриете специалист за изпълнение на проекта си е нужно единствено да оставите запитване на портала.

Важно е да опишете колкото се може по-детайлно и специфично от какво точно имате нужда - вид услуга, срокове и локация. На основа на тези критерии, системата Даибау ще ви предложи най-адекватните изпълнители.

Платформата не начислява допълнителни такси за вашето запитване, което ви дава увереност, че ще получите предложения, изцяло в унисон с пазарните цени към момента.

 

Как да планираме разходите си?

Платформата цели да избегне и още един от проблемите, които често срещаме при реализиране на строителни проекти и ремонти, а именно нереалистичното очакване за разходите. Често тези начинания са голяма инвестиция за бюджета ни и е важно да знаем колко точно ще ни струва, за да можем да планираме финансите си.

На портала Daibau.bg можете да намерите цени на най-често търсените услуги - монтаж на климатици, бетониране, гаражни врати, изграждане на нов покрив, ново строителство на къща и т.н.

Обявени са пазарните цени за различни проекти в зависимост какво точно ще се извършва и с какви материали. Например, цената за ремонта на банята Ви може да варира между 4 000 и 12 000лв. според това дали ще се изгражда нова ВиК инсталация и в какво състояние е сегашната баня.

Допълнителни ползи за изпълнителите

Платформата Даибау носи множество допълнителни ползи за изпълнителите на строителни и ремонтни услуги. Тя дава възможност на фирмите в тази сфера, бързо и лесно да получат достъп до сериозни и проверени клиенти, които са в процес на търсене на такъв тип услуги. По този начин професионалистите спестяват време и пари, които иначе влагат в реклама. Платформата Дайбау има за цел да свърже изпълнители и клиенти и по този начин да улесни и двете страни.

Условие за професионалистите, които желаят да работят с платформата е да имат регистрирана фирма в Търговския регистър. Всяка регистрирана фирма може да направи своя регистрация на Daibau.bg, като детайлно трябва да опише с какво точно се занимава и в кои региони предлага своите услуги.

За всички въпроси, съмнения и съвети на разположение е Списание Даибау

Част от портала Daibau.bg е Списанието Дайбау, където можете да откриете полезни съвети за обзавеждане, дизайн и ремонти на вашия дом. В завладяващите текстове са представени различни идеи за обзавеждане заедно с ориентировъчни цени.

За повече детайли за тази уникална платформа, която свързва клиенти и изпълнители в сферата на строителството и ремонта, посетете сайта Daibau.bg.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини