Зимен късмет с Българския Спортен Тотализатор

Температурите са типичните за месец януари в тези географски ширини и всички ние се изправяме пред два избора: или да се скрием в топлите си и уютни домове или да се възползваме от зимата в нейния пълен потенциал. Но независимо от направения избор, и в двата случая можем да разчитаме на Българския Спортен Тотализатор и актуалната промоционална кампания “Печалби плюс: Зимен късмет”. Доста често сме се натъквали на твърдения, че има голям брой непечеливши талони. Статистиката обаче твърди друго: честотата на печеливши талони е изключително атрактивна, което означава, че късметът се усмихва постоянно на тези, които залагат на моментните лотарийни игри на Държавната лотария и Спорт ТОТО. Въпреки това, за да увеличим адреналина, създадохме начин, в който дори непечелившите талони да имат “още един шанс”. Промоционалната кампания “Печалби плюс: Зимен късмет” , която стартира на 09.01.2022 г. и ще продължи до 19.03.2022 г., има точно тази задача, като допълнителни награди ще бъдат теглени всяка седмица, а в края на самата кампания ще стане ясно кои ще са късметлиите, спечелили най-големите от тях. В рамките на целия период на промоционалната кампания ще бъдат раздадени: 10 награди от по 400 лв. всяка, 10 награди от по 500 лв. всяка , една награда от 1000 лв. и една награда от 3000 лв. Това означава, че дори днес в закупения от Вас талон да няма печалба, то в него има скрита още една възможност. За повече информация за кампанията и инструкции за участие - посетете сайта lottery.toto.bg

Както вече казахме, вече сме в разгара на зимата, което означава - много награди. Само за тираж 3 от миналата седмица, в играта “Тото 2 – 6/49” са раздадени над 143 800 лв. Освен това, в тираж 4 има още двама късметлии, като всеки от тях е по-богат с над 26 800 лв. Като допълнение - чрез жребий на случаен принцип от всички участници в “Тото 2 – 6/49” за съответния тираж, беше изтеглен още един щастливец, който се сдоби с нов лек автомобил. Този път той се отправя в посока Нова Загора, а ние все още се чудим дали пък тираж 5 няма най-накрая да ни запознае с нов тото милионер. Прогнозната сума на джакпота в “Тото 2 – 6/49” надхвърля феноменалните 6 милиона лева.

Истината е, че и прогнозния джакпот за тираж 5 в играта “Тото 2- 6/42” не е също за изпускане - там вече са се натрупали около половин милион лева.

Разбира се, не е никак уместно да подминем и случилото се през изминалата седмица в играта “Тото 2 – 5/35”: в тираж 3, двама късметлии се сдобиха с по 13 829 лв. всеки, а във второ теглене на играта - още трима спечелиха по над 9200 лева всеки. Тираж 4 на играта обаче пожела да надскочи очакванията и той ще бъде запомнен с 1 печалба от над 31 000 лева, както и още две печалби от по 5000 лв. във Втори тото шанс на играта “Тото 2 – 5/35”.

И точно когато си мислехме, че наградите няма как да се увеличат повече, “Тото Джокер” отново ни “изигра номер” и един късметлия от Русе спечели великолепната сума от 101 026 лв. Тайната е, че това се е случило чрез система за пълно комбиниране, включваща всички девет позиции на играта. На това му се казва “добре изиграна ръка”, нали така?

Както се вижда и тази седмица участвалите имат с какво да се похвалят. Късметът може да се усмихне само на тези, които играят. Ако сте постоянен играч, не забравяйте да се възползвате и от програмата за лоялни клиенти “Снежна Олимпиада с Тото Клуб”, която ще продължи до 28.02.2022 г. В нея всяка покупка на стойност на или над 2 лв. Се превръща в бонус точки, а повече за условията можете да разберете на сайта action.toto.bg. Късмет и продължавайте да играете!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото