Зловещата история, която се крие зад първия гей парад в Бургас

Днес се проведе първият гей парад в България извън София.  Няколко десетки се събраха в Бургас, за да засвидетелстват своята борба за това, което наричат „ЛГБТ движение“ (Лесбийки, Гей, Би-сексуални, Транс-сексуални). Млади, образовани, будни хора с искрено добри помисли, които нямат никаква представа, че:

  1. "Бащата на ЛГБТ идеологията" (Queer Theory) Мишел Фуко е педофил, посветил кариерата си на нормализацията на всички видове сексуални връзки, както и изпратил през 1977-ма официална петиция (подписана от десетки други леви философи и активисти) до френското правителство, настояваща за легализация на педофилията. 
  2. "Майката на ЛГБТ движението" Джудит Бътлър прекарва цялата си кариера в открита защита не само на педофилията, като учителя си Фуко, но и на инцеста. Тя е и първата, която заговаря за смяна на пола при деца. 
  3. Основополагащият документ на ЛГБТ движението е есето от 1984-та година "Thinking Sex" на Гейл Рубин, като приблизително 1/3 от него е посветена на въпроса с връзките между млади (предпубертетни) момчета и възрастни мъже. В есето си Рубин твърди, че привличането към деца е "не по-различно от вкуса към различен вид сладолед, напитка или цвят", и следва да бъде нормализиранo. Пак повтарям, че този документ е официално считан от самото ЛГБТ движение за основополагащ и се преподава в курсовете по "Queer Studies". 
  4. Основоположникът на Транс движението - Пат Калифия, посвещава основна част от активизма си на...познахте и може би вече става скучно - нормализирането на педофилията, като защитава нейната декриминализация в множество статии и есета. Калифия също се преподава в курсовете по ЛГБТ теория и цитира като евангелие сред транс движението. 

 

Всеки един от тези хора и техните есета и работа са напълно официално поддържани, рекламирани и цитирани от самото ЛГБТ движение. Те сами ги наричат свои "бащи" и основатели. 

Мога да продължа с лекцията по история с още доста точки, както и да развия значително горните, но ще стане прекалено повтарящо се. Защото има една основна нишка, една линия, която не спира през цялата история на модерното ЛГБТ движение и свързва всеки неин клон, всеки неин философ и всяко нейно еволюционно развитие. Изброих го достатъчно много пъти горе, за да се сетите кое е то: това да се нормализира и легализира абсолютно всеки вид сексуално освобождение, стигайки накрая и до педофилията.

За съжаление хората, които масово ходят на "свежия и весел парад на дъгата" си нямат хал хабер от това, защото не четат и не се образоват какво аджеба изобщо са решили да подкрепят. То им изглежда свежо, позитивно и хуманно, а това им е достатъчно. Зад тази обвивка се крие дълга и конкретна история на философско течение, чиято основоположна и свързваща нишка започва и свършва с желанието за нормализиране, и накрая легализиране, на нещо зловещо. 

Не се поддавайте на цветната обвивка, а посветете от времето си на поне основно четене и запознаване с "Queer Theory" и цялата история на ЛГБТ движението.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари