Зов за помощ: Легенда на "Марица" загуби дома си в пожар

Веселин Тосев, легендарният бивш футболист на "Марица" (Пловдив), се нуждае от помощ, след като загуби дома си в пожар. Бившият му клуб съобщи за инцидента, призовавайки футболната общественост, а и не само, да помогне на Тосев в този труден момент.

Съобщението: 

Уважаеми привърженици на Марица и приятели на футбола! Обръщаме се към вас с молба за помощ! Легендарният футболист и голмайстор на Марица от 90-те години, заклетият маричанин Веселин Тосев, загуби дома си, както и всички вещи и обзавеждане, в пожар на 28 януари.
Българинът гради своя дом с години и се грижи за него цял живот. Трудно е да си представим как се чувства един човек в подобен момент. Веселин и неговото семейство загубиха един от устоите на своя живот.
Отправяме молба към всеки, който има възможност, да помогне с финансови средства, с материали и физическа сила или по друг начин. Отправяме молба и към местните институции - да подадат ръка на един пловдивчанин, който оставяше сърцето си по футболните терени, за да защитава честта на своя отбор и своя град.
Целият екип на ПФК Марица 1921 е съпричастен с трагедията на семейството и също ще му помогне! Направете го и вие! Добрата постъпка, жестът и съпричастността в такъв труден момент са безценни!
Банкова сметка:
BG37UNCR70001524888680
VESELIN ANGELOV TOSEV
UniCredit BulBank

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ