Бойко Борисов поздрави жителите на Лъки за празника на града

29pl4008-Luky programa Премиерът Бойко Борисов не пропусна да прати поздравителен адрес до жителите на Лъки по случай празника на града и Деня на миньора, чествани тържествено от тях през уикенда.

"България е държава с опит в добива и проучването на богатствата от недрата ни. Затова миньорската професия е ценна и отговорна, заредена е със сила и характер.  Отправям поздравления към всички, свързани с минния отрасъл в Лъки", се казва в поздравителния адрес, изпратен от Бойко Борисов.

Министър-председателят признава професионализма на хората и ги призова да бъдат "сплотени и обединени в общата цел - да развиват и изграждат едно по-добро бъдеще за тях и техните деца". 29pl4008-Luky Todor Batkov

Продължилите над 12 часа празненства на площада започнаха с детско шоу, изпълнения на самодейни фолклорни състави и традиционните родопски гайди, продължиха с концерт на народния певец Здравко Мандаджиев и танцов ансамбъл и завършиха с хитовете на фолкдивата Глория и заря, каквато в Лъки не помнят някога да е имало.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България