Кучета умъртвиха 6 агнета и 6 овце на Яне Янев

Кучета умъртвиха 6 овце и 6 агнета в стопанството на лидера на РЗС Яне Янев в санданското село Малки Цалим, съобщава Struma.com.

Три огромни псетата са се промъкнали в кошарата и започнали да душат животните. Ветеринарен лекар е открил и няколко ранени овце в стадото, призна кметският наместник Никола Николов.

Близките на Янев били шокирани от потресаващата гледка, животните лежали, удушени и окървавени. Незабавно на мястото пристигнали екипи на полицията, които започнали разследване. Първата мисъл била, че някой отмъщава за нещо на Янев и предвид това, че той е политическа фигура версиите били няколко.

Полицията вече е установила собственика на едно от агресивните кучета. Мъжът, който има вила в населеното място, ще бъде разпитан в районното управление в Сандански, съобщи "Дарик".

Разследването на случая продължава.

Яне Янев винаги с гордост е показвал ранчото си, което е наследствено от неговия дядо и баща, там е раят му, където има всякакви животни и произвежда екологично чисти продукти. Сам той винаги е казвал, че в Г. Цалим се чувства най-добре. Язди конете си и отдъхва сред прекрасната природа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България