Актрисите с най-секси бюстове в Холивуд

Холи Бери

В днешно време не много често актьорите стават известни в неблагодарния Холивуд само заради своя талант да влизат под кожата на определени образи. Освен това, те трябва да бъдат привлекателни за публиката и да привличат нейното внимание на червения килим.

Външният вид се оказва изключително по-важен от уменията на сцената или на големия екран. Подготвили сме ви списък с холивудските актриси с най-секси бюстове в американската филмова индустрия.

Все пак някои от тях са разкривали какво има под блузата им по-често и в по-голям детайл от други, така че ще се съобразим с информацията, с която разполагаме. Няма да се занимаем само с актриси, които редовно участват в мултимилионни продукции, но няма да се спираме и на тотално неизвестни.

На 11-то място е любимата на тийнейджърите отпреди десетина години, най-вече заради ролята си в култовата комедия „Американски пай“ и „Страшен филм“ . Става въпрос за Шанън Елизабет. Малките й роли, но честото й преобличане пред камера присъстват в мечтите на момчетата (пък и не само) в началото на десетилетието.

Неустоимите звезди

Лина Хедли

Тя е една от малкото актриси в култовия сериал Game of Thrones, която не се появява гола пред камера, а използва дубльорка. Все пак тя е показвала тялото си в други филми сред които 300, в ролята на кралицата на Спарта, в Терминатор: Хрониките на Сара Конър и много други.

Линдзи Лоън

Детето-звезда за първи път се появи на големия екран в хитовата комедия „Капан за родители“, но истинският й талант се прояви в тийнейджърските й години. Филмографията й включва „Шантавия петък“, „Гадни момичета“ и куп други касови забавни ленти.

Денис Ричардс

Когато Денис, участва в поредната серия на Джеймс Бонд - „Само един свят не стига“, целият свят беше шокиран. Все пак тя доказа защо е в Холивуд и е известна с друго освен с това, че е бивша жена на Чарли Шийн – изигра блестящо ролята на фаталната жена в еротичния трилър
„Лудории“.

Ева Грийн

Снимана гола от всички възможни ъгли в култовия филм „Мечтатели“, тя не оставя много на въображението. „Дрехите й пречат“ и в много други мултимилионни холивудски продукции като „Град на греха: Жена, за която да убиваш “, „Джеймс Бонд: Казино Роял“, „300: Възходът на една империя“, както и в култови сериали като Penny Dreadful и Camelot.

Скарлет Йохансон

За разлика от колежката си Линдзи Лоън, Скарлет Йохансон поддържа статута си на топ актриса и не участва в продукция за по-малко от 20 милиона долара хонорар. Как да бъде иначе, след като е участвала в култови ленти като „Загубени в превода“, „Престиж“, „Луси“ и много други. Освен това колко актриси могат да се похвалят, че са муза на Уди Алън.

Топ 4 по съблазън

Вивика Фокс

Невероятната Вивика Фокс изгрява като гаджето на Уил Смит в хитовия филм „Денят на независимостта“. Сред другите й култови роли са тези в „Убий Бил“, „Soul Food”, “Палави ръце“. За всички нас обаче, най-секси ролята на Вивика Фокс е тази в комедията „Booty call”, в която можем да се насладим на цели 4 секунди близък кадър на голите й гърди.

Салма Хайек

Дребничката (1,57 м) гореща мексиканка има диаметрално противоположно количество сексапил. Огромните й гърди определено работят в нейна полза. Екзотичното миньонче е играло в култови филми и то не един и два – в списъка се открояват „Десперадо“, „От здрач до зори“, „Догма“, „Фрида“ и много други.

Моника Белучи

Един от най-ярките секссимволи за всички времена. За нея сякаш времето е спряло и дори напротив, след всяка изминала година Белучи става все по сексапилна.

Холи Бери

Езотичната красавица винаги е била в светлината на прожекторите и то не само заради изключителното си излъчване и сексапил, но и заради великолепните й роли в киното - „Парола Риба Меч“, „Бумеранг“, в сериите Х-men, както и с партньорството си с Пиърс Броснан във поредния Бонд филм „Не умирай днес“.

Бившата на Том Круз

Кейти Холмс

Може да знаете името й, заради това, че е бивша съпруга на Том Круз, но Холмс става известна много преди да стане съпруга на холивудската звездата. Тя участва в цели шест сезона на световноизвестния сериал „Кръгът на Доусън“, филмът „Батман в началото“ и куп други големи проекти.

Снимки: Therichest.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл