Адриана Лима напълня след раздялата с турски олигарх

Адриана Лима и Емир Юар демонстрираха щастлива връзка.

 

Топ моделът си пада по балканските мъже

След раздялата с турския олигарх Емир Юар, световноизвестният топ модел Адриана Лима спря да се грижи за себе си както преди и започна да губи форма, пише информационното издание на Geje.

Папараци успели да снимат модела, докато се разхожда и снимката  предизвика шум в социалните мрежи: феновете отбелязаха, че моделката е напълняла и лицето й се е променило много.

Много фенове на Лима започнаха да обвиняват бившето й гадже за разбитото й сърце и написаха, че само по негова вина звездата на модния подиум се е променила толкова много.

Спомнете си, че след раздялата с първия си турски годеник -  Метин Хара, Лима също напълня и дори призна в интервю, че понякога обича да „утешава проблемите с похапване“.

Феновете на звездата бяха разтревожени от факта, че е минало много време от раздялата на Лима с турския олигарх Емир Юар , а моделката все още е сама и продължава да се променя буквално пред очите им. Адриана отказа да коментира тези изявления и помоли журналистите да стоят встрани от личното й пространство.

По всичко изглежда, че топ моделът Адриана Лима обича балканските мъже. След като роди две деца от сръбския баскетболен играч Марко Ярич, а после се залюби с турския писател Метин Хара, манекенката се хвърли в обятията  на бизнесмена Емир Юар. Сред известните личности, с които свързват името на олигарха е и лошото момиче на Холивуд Линдзи Лоън.

Коментари

Задължително поле