Албена пуска ранни записвания за лято 2020

До 30% отстъпка за ранни записвания обявява "Албена" по случай рождения си ден. На 24 август, когато елитният курорт навършва половинвековен юбилей, в обновения сайт се дава старт на по-евтините резервации. Такива ще получат първите 50 потребители, които се запишат и платят своята ваканция за следващото лято.

Традиционно до края на календарната година ранните записвания за новия сезон ще са на специални цени с до 25% за определени периоди и хотели. Още преди официалния старт на продажбите, интересът към "Албена" е голям, както от български, така и от немски, френски, белгийски, руски, румънски, скандинавски и великобритански гости. Комплексът е предпочитана цел не само за лятна ваканция, но и за спорт и конгресни събития, което прави "Албена" любима дестинация за 4 сезона.

През лятото на 2020 година ще отвори врати 5-звездният хотел „Амелия“ със 142 луксозно обзаведени стаи и апартаменти и инфинити басейн на покрива. Така "Албена" продължава политиката на предоставяне на висококатегориен и качествен продукт за гостите на комплекса.

Празничната програма в събота за юбилея започва с тържествено откриване на най-новата конферентна зала в "Албена" – „Перуника Хол“, която е с капацитет 1000 места. Тя е проектирана от арх. Владимир Попов, а интериорният дизайн е дело на френската дизайнерка Кристин Борела, която проектира интериора и на 5-звездното бижу "Маритим Хотел Парадайс Блу Албена".

След откриването на залата всички гости на комплекса ще имат възможността да се насладят на спектакъла „Mamma Mia“ на Софийската опера. Празникът продължава на откритата сцена до хотел „Добруджа“, където ще е официалната част на вечерната програма, а по-късно празнични фойерверки ще озарят небето над курорта.

Коментари

Задължително поле