Алисия Викандер е опасно секси в образа на Лара Крофт

Уолтън Гогинс е злодеят в новия „Томб Рейдър“

Феновете на играта “Томб Рейдър” и ценителите на женската красота са обнадеждени от първите снимки на Алисия Викандер в ролята на екшън императрицата Лара Крофт. Младата шведска актриса наследи Анджелина Джоли в образа на свръхспособната бойна мацка.

Джоли игра този персонаж в годините, в които бе смятана за най-красивата и сексуално атрактивна холивудска звезда под слънцето.

Ето какво споделя продуцентът Греъм Кинг за сюжета на новия филм - това е история със завръщане към корените, Лара трябва да открие дали баща й е жив. “Сюжетът е доста емоционален и мисля, че това е една от причините Алисия да се заинтересува от ролята. Ангажирали сме точния екип и много добър режисьор - ще бъде суперзабавно да работим по филма! Не съм правил подобен филм досега, но много ми се искаше да запазим идеята за “рестартиране” на поредицата и се радвам, че решихме да й дадем нов шанс.”

Алисия Викандер е важен артистичен износ от Швеция за англоезичния свят. Нейното стегнато тяло е оформено с години балетна практика в Гьотеборг и Ню Йорк.

През годините тя се наложи с колекция от роли в европейски костюмни драми - “Момичето от Дания”, “Ана Каренина”, “Кралска афера”, Tulip Fever

А в “Бог от машината” изигра ролята на хуманоиден робот с изкуствен интелект и секси форми. Богатият актьорски талант на Викандер се разгърна в този персонаж с комбинацията от момичешка невинност, интелектуално превъзходство, студено коварство и чар от бъдещето.

Коментари

Задължително поле