„Алкомет“ с приз в класациятa на True leaders

Снимки Алкомет АД

За шеста поредна година „Алкомет“ АД получи награда като лидер в производството на алуминииеви изделия, отчитайки висока доходност, увеличение на персонала и кредитна стабилност. Наградата бе връчена на Семих Батурай, член на Управителния съвет и директор на отдел „Финанси“ в шуменската компания от Стамен Янев, изпълнителен директор на Агенцията по инвестиции.

„Тази награда е признание за работата на целия ни екип и награда за Шумен“, каза Семих Батурай.

Събитието се състоя на 11 декември в зала Rainbow Plaza София. TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония, в присъствието на повече от 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, за пета поредна година отличи водещите компании в България, с наградите “TRUE LEADERS”.

На церемонията бяха отличени 70 български компании, водещи в различните отрасли на икономиката. Приз в свояте категория получи още една фирма от Шумен.

Коментари

Задължително поле