Ампаро Грисалес е пионерка в лесбийските сцени

Казва се Ампаро, но никой не я наричаше така. За семейството и съседите си е Ампaритo. Отличава се от останалите със завиден късмет, със своето предизвикателно отношение и с внушителен вид, който не произлиза само от елегантността на тялото й, а и от начина на съществуване, винаги напред и много напреднала за времето си.

Може би затова Ампаро Грисалес се омъжва много млада; едва 16-годишна, свърза живота си с този на аржентинския художник Херман Тесароло, с когото се развежда малко след това ... По същата причина е пионер в реализирането на лесбийска сцена с Ниня Менча в "Греховете на Инес де Инохоса" преди вече почти тридесет години. И поради същата тази дързост дори е отлъчена от свещеника в родния си град Манисалес, след като позира гола, когато малцина се осмеляват да позират без дрехи.

От самото начало на кариерата си като модел и актриса в театъра и телевизията тя се откроява сред колегите си заради ентусиазма и огромната дисциплина. За нея оплакването и умората не съществуват. Желанието й да сбъдне мечтите си я отвежда на немислим път. Ампаро се възползва от своята красота и това, че е обект на желание и национална икона. Жената, която получава престиж, се осмелява на повече и пленява публиката в музикалния театър, киното, теленовелите, музиката, а сега и в риалити шоутата. Задълбочена и страстна, като представителка на зодия Дева, винаги успява да сърфира из своите бурни води и излиза грациозно. Тя обича нагло, отдава се на удоволствието и често, признава, страда.

Ампаро живее с Танго, кученце Йоркшир, и Гладис, вярната й мускетарка и дойка. Признава, че сега, когато се погледне в огледалото, се свързва отново с очите на майка си, Делия Патиньо Грисалес, с която се сбогува преди известно време, и в трудните моменти започва да си говори с нея: "Чувствам присъствието й през цялото време. Тя е около мен, навсякъде, особено в центъра на сърцето ми ", казва Ампаро, която твърди, че това са били най-болезнените месеца в живота й.

„Беше ми много трудно да се науча да живея без майка ми. Последните години бяха много тъжни. Загубих баща си преди четири години, брат ми преди две години и половина и майка ми преди една ... Много сбогувания в много кратък период от време ... Невъзможно е душата да не се пречупи. Минах през този страх и толкова ужасен кошмар да се сбогуваш с човека, когото най-много обичаш в живота - да кажеш сбогом на майка си. Отслабнах много, изпаднах в депресия, свалих около седем килограма и си изплаках очите, когато влязох в това състояние на болка. Но трябва да се изправим и да си кажем: "Ето ме и ще продължа напред".

Ампаро уверява, че тайната й да изглежда добре днес е да няма деца. Няма предвид жените да нямат деца нито че тялото е засегнато от бременността: "работата като майка и грижите за съпруга са неща, които изтощават всеки".

А що се отнася до нейните любови тя отговаря така: „Обичах лудо, влюбвах се, имах много красиви връзки, но накрая тези мъже си тръгват, защото не се справят с моята кариера. Те ме помолиха толкова много пъти да оставя професията си заради тях, че се изморих. Винаги, когато ставаха зашеметяващи и неудобни, приключвах с тях. Имах красиви любови, но изкуството не се пенсионира”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино