Ангел Джамбазки: Северин Красимиров трябва да бъде обесен

Уви, живеем в лигаво време. Време, в което осъдени рецидивисти, насилници и психопати продължават да насилват, убиват, мъчат беззащитни хора, написа евродепутатът във фейсбук

"Съдът ще реши дали лицето (арестуваният за убийството на Виктория Маринова Северин Красимиров, бел. ред.) е виновно. Въз основа на събраните и представени доказателства, с влязла в сила присъда", написа евродепутатът Ангел Джамбазки (ВМРО/ЕКР).

"Моето лично убеждение е, че това същество не трябва да бъде оставено да разбива нищо повече, ако бъде признато за виновно. Такова същество не трябва и няма място между хората. Защото не е човек. Да, трябва да бъде обесен. За да бъде въздадена справедливост. За да бъдат защитени други жени", пише Джамбазки.

"В един по-справедлив свят това същество, след като бъде признато за виновно с влязла в сила присъда, щеше да бъде осъдено на смърт и обесено. Уви, живеем в лигаво време. Време, в което осъдени рецидивисти, насилници и психопати продължават да насилват, убиват, мъчат беззащитни хора", пише още евродепутатът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика